Anonymous Bikerz's FotoPage

By: Anonymous Bikerz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Monday, 18-Jun-2007 09:27 Email | Share | | Bookmark

Dah lama tak dengar khabar kawan-kawan anonymous kat KL. Nampak macam seronok aktiviti ride gi ganu hari tu...hope you all enjoyed mandi laut!

Aku kat Geneva ni dah tak boleh tahan bila nampak banyak sbk kat sini...dan akhirnya 'terbeli sebijik' hehehe...Harga taklah mahal cam kat Malaysia...

~shidi~

Ini gambar-gambarnya...





Monday, 30-Apr-2007 08:01 Email | Share | | Bookmark
Ride to Ganu

FYI,
ride ke ganu ni still on & diorg semua masih kat negeri penyu tu.. tak balik lagikk
adehh kena tinggal tak dapat ikut.. negara sebelum diri.. apo nak buek

so, nantikan cerita ceriti & gambar dari diorg


Monday, 5-Mar-2007 02:35 Email | Share | | Bookmark
Perkhemahan kat air terjun batang kali

mlm tu ada bbq
gelap.. yg ada cuma lampu minyak tanah ni je
makan la ramai2 dlm gelap
View all 19 photos...


3 - 4 Mac
Perkhemahan pertama anonymous bikerz kat air terjun batang kali...
bestt... ada BBQ mlm tu... baru nak start nyanyi lagu pengakap, hujan turun... nasib baik tak lebat sgt....
gambar mlm je la ye.. sbb org yg amik gambo stay masa makan mlm jek.. hampehhsss..

so, aktiviti seterusnye.... ride to terengganu (28 april - 1 mei )
sesiapa yang berminat... sila hubungi wan (012-6372095)
FYI kat sana nanti, kita akan stay kat tempat lama.. KEMBARA Resort.....




Monday, 5-Mar-2007 01:37 Email | Share | | Bookmark
piknik kat air terjun batang kali

ayah... dah pukul 11 ni.. bila nak pegi??
ifa pon dah penat lari-lari dah...
hmm akhirnya.. sampai jugakk
View all 21 photos...
sebahagian gambar masa anonymous buat piknik kat air terjun batang kali


Thursday, 1-Mar-2007 03:33 Email | Share | | Bookmark
coming soon....

coming soon..
latest activity
11 Februari yang lepas, anonymous ada buat picnic kat air terjun batang kali...
best.. air cejukkkkkk
batman paling suka main air... sampai kecut
thanks pada mie kawa + zai (nasik lemak + sandwic)
ikram + iza (nasi goreng + air)
zulkawa + ujie (nugget + drummet + salad)
wan (limau)
hehehhe
pada semua yang terlepas aktiviti kali ni, nantikan aktiviti yang akan datang

* 3 - 4 Mac ni anonymous akan anjurkan camping di tempat yang sama (air terjun batang kali)
untuk keterangan lanjut, sila hubungi wan (012-6372095)

* 28 april - 1 mei - ride to terengganu..







batman beryoga huhuhuhu..


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net